CMS sistem - Urejajte svojo spletno stran sami
Naše spletne rešitve (izdelava spletnih strani) temeljijo na sodobnem CMS sistemu. CMS (Content Management System; slovensko (sistem za urejanje vsebin) je spletna aplikacija, ki podpira generiranje in urejanje spletnih vsebin. CMS omogoča enostavno urejanje in vzdrževanje vsebin na spletni strani brez pomoči tehničnega osebja, ki jo je izdelalo. Vse kar naročnik potrebuje za urejanje vsebine je dostop do interneta in spletni brskalnik.

Naročniku se tako omogoči popolni nadzor nad vsebino. Z uporabniškim imenom in geslom lahko uredniki urejajo vsebino kar preko spletnega brskalnika. Tako se lahko dodaja klasična vsebina, slikovni material, priponke (pdf, doc, xls,....) ali pa se objavijo obvestila in novice, dodajajo novi izdelki, storitve itd. Zaradi modularne zasnove je možno dodajati module kot so anketa, obrazec za povpraševanje, iskalnik, forum itd...

ODDALJENA POMO
Č:


   TeamViewer Vam omogoča preprosto in hitro rešitev za daljinsko upravljanje, namizno izmenjavo in prenos datotek. Kliknite na sliko (download TeamViewer), shranite datoteko in zaženete.